2012. november 28., szerda

*SPOILER* Készülőben a harmadik könyv.:)

A sors szárnyán *spoiler*

A harmadik könyv izgalmas lesz, mivel a csapat újabb tagokkal bővül, és újabb titkokról hullik le a lepel.
Biztos furdal a kíváncsiság, miért is fontos Klausnak Analia. A könyv elején a főhős ellátogat a Mikaelson villába, hogy végre pontot tehessen az ügy végére. A válasz 1864-re vezethető vissza, és valahogy A Salvatore, A Gilbert, és a Morgan ősök élete egybefonódik.
Mint említettem, többen is feltűnnek az új kötetben. Legelsőnek Meredith, Alaric közeli barátja. Más néven, "vámpír doki". Vicces megismerkedésük lesz Analiaval, de kapcsolatuk olyan mély lesz a későbbiekben, mint egy anya-lánya között.
A következő, a már jól ismert Katherine Pierce lesz, Elena őse. Megjelenésének senki sem örül, ahogy főszereplő lányunk, Ana sem. A visszatérő vámpír otthonosan befészkeli magát Stefan és Damon otthonába, ami miatt lesznek viták, mind a fiúk, mind a lányok között ( Elena, Katherine, és Ana). Az ideiglenes felállás nagy zűrzavara éket ver Ana és Damon kapcsolatába, de nem sokáig. Rendezik maguk között a dolgokat, és minden megy a maga módján.

Idegen vámpír járja a várost. Embereket öl, feltűnő jegyeket hagyva maga után, és a történetbe bekapcsolódik Carol Lockwood, Tyler anyja, és Liz Forbes, Caroline anyja. A nyomozásba bekapcsolódik Damon, és persze Ana is. A fiú nem tud sokat foglalkozni az üggyel, a lány annál inkább.
Ki ez az idegen? Barát vagy Ellenség?
Ezt Ananak kell kiderítenie, mivel Damon, és Stefan túl elfoglalt ehhez. Caroline azonban szabad, és kiveszi a részét a keresésből. A titokzatos idegen bekerül a Salvatore házba, mészárlás helyett azonban ráveszi Damont, hogy csalja hozzá Analiat. Ő természetesen kétségbeesetten rohan a villába, meglepetésére a vámpír nem az, akinek hitte...

HAMAROSAN!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése