2014. január 14., kedd

Olvasni való

Sziasztok!:)

Azért írok nektek, hogy a figyelmetekbe ajánljak egy új blogot. Várlak titeket, remélem, olvasóim feliratkozó tábora, ahogy az érdeklődés is nőni fog a blog iránt.

Láncra Verve - Rövid ismertető:

Sutton Price, az iskola, és a bulik középpontja. Jószívű, vicces, mégis vannak démonai. Egy kis szigeten élt apjával, aki cápakutató volt, és anyjával, aki a vízi életmódot tanulmányozta. A családot tragédia sújtja, Sutton pedig pár hónap után követi anyját a nagyvárosba. Visszahúzódik, kerüli az emberiséget, próbál a kötelességeire koncentrálni, miközben görcsösen vágyik a szeretetre, ami azt hiszi, kihúzhatja az érzelmi csapdából, amibe került...

A Blog Megtekintéséhez Kattints IDE!


Ahol még megtaláltok...


A Sötétség Udvarában - Ismertető:


Damon Salvatore,
avagy Mr. Szexi Érzéketlen Vámpír!

1864-óta az élete fenekestül felfordult! Hogy hogyan? Emberek léptek be és ki az életébe, volt, hogy csupán egy pillanatra, míg a torkuk fel nem hasadt. Ellenségek millióit tudhatja maga mögött, azonban barátokból elég kevés van. Mondhatni, egy se... Testvéréről hallani sem akar, a női társaságok futólag jöhetnek szóba. Érzelmek nélkül, gátlástalanul, akadálytalanul vívódik az életben, meghódítva a városok címlapjait, hátrahagyott nyomaival. Lazít és ezt élvezi is!
A '70-es években vagyunk. Damon New Yorkban teng-leng. Embereket mészárol, hogy személyazonosságokat lopjon Will haverjának. Eljár a Billy-be, ami a környék legundorítóbb, egyben legjobb szórakozási lehetősége olyasfajtáknak, mint ő. (...)
Az érzelemmentes világból nincs menekvés! Vagy mégis?


A Blog Megtekintéséhez Kattints IDE!


Rock Korcsok - Ismertető:

AJ, egy utcakölyök, aki állandóan a betonházak között lézeng. Az utcán nevelkedett, a haverokkal, hamar megismerte az éjjeli élet, a drogok, és az alkohol világát. Gyerekkorától kezdve, apjának köszönhetően rengeteg nagy Rockos albumot hallgatott, olyan nagy előadóktól mint az Aerosmith, a Mötley Crüe. Megszerette ezt a műfajt, és érdekelni kezdte a zene. Idővel úgy érezte, készen áll a feladatra, hogy bandát alapítson, Black Star néven, aminek élén, frontemberként tündököl. Los Angelesben több törtető banda is akad a Black Star-on kívül. AJ és bandája ellenfelekre, és barátokra talál.

A Blog Megtekintéséhez Kattints IDE!

Petrova Hasonmások - Ismertető:
( Az oldalon két történet fut )


Az életben bármi előfordulhat. Például az is, hogy az évszázadonként születő Petrova vérvonal hasonmásai léteztek/léteznek, és nem csupán legenda, mint azt hiszik. Kezdetben, akiről a könyvek szólnak, az Katherine Pierce, de mint később kiderül, előtte jóval korábban éltek hasonmások. Tatia, Charlotte, és ki tudja, kik, akikről a történelem említést sem tesz!?
A hasonmások életét megnehezíti a legelső ősük döntése, ami egy átok megkötése volt, saját vérvonalára. Egy megkötésé, aminek feloldásához egyik leszármazottjának halála szükséges. Katherine vámpírrá válásával megszökött a rá háruló felelősség, és sors elől, ahogy utána megszülető hasonmása, Elena Gilbert is tette, akkor is, ha véletlen baleset történt.
Rachell Williams, a főszereplő lányunk és Elena között csupán egy év van. A titkot homály fedi.
Hogyan lehetséges, hogy Rachell és Elena szinte ugyanakkor, egy év késéssel születtek?
A válaszhoz temérdek akadályon át vezet az út.


Tükörkép

Az 1800-as években született Katherine Pierce, apjával járja az országot, élvezik vagyonuk előnyeit. Katherine édesapja, Ethan Pierce taníttatja lányát, aki művelt, érett nővé cseperedik. Próbálja teljesíteni apja kérését a házassággal kapcsolatban, hogy betegsége utolsó fázisában még lássa férjhez menni lányát. A lány azonban válogatós, játékos, uralkodó személyiség volt. Sokan kergették őt, keresték a társaságát, de hosszabb ideig senkivel sem maradt, könnyedén ráunt a férfiakra. Mystic Falls-ba érve kénytelenek voltak meghúzódni a háború miatt pár évre, valamint Ethant ledöntötte lábáról a betegség, képtelen volt utazni, értelem szerűen a lánya sem folytatta az utat. Egy kedves barát, Giuseppe Salvatore fogadja be őket otthonába, vendégségül látja őket, fiával, Damonnel együtt. A lány szeme megakad a fiatal férfin, és ez fordítva is igaz. Először távolságtartó, kimért Damonnel, aztán a fiú próbálkozásának gyümölcséül egyre több időt töltenek együtt. Ethan tudta nélkül, Katherine beleszeret Damonbe, ami több okból is tiltott, mocskos dolog, hiszen tisztaságát házasságon kívül neki adta... És ki tudja, milyen titkokat tartogat Damon valójában?

A Blog Megtekintéséhez Kattints IDE!

Nézzetek be! Jó olvasást!
Puszi,
Cleo 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése